Schat zoeken II

Misschien heb je gisteren bij mijn verhaaltje over schat zoeken gedacht : nou , dat gaat niet over mij! Ik ben maar gewoon . En ik zou niet weten waar en hoe er een schat in mij verborgen zit. En ik vind het ook te spannend om daar naar op zoek te gaan. Want misschien valt het in mijn leven wel tegen!
Herken je dat? Dat je denkt dat iets moois wel voor anderen is, maar niet voor jou?
Vaak heeft dit te maken met woorden die over jou zijn uitgesproken.  En je bent ze gaan geloven! Wat verdrietig en jammer. Want ik zal je nog iets vertellen over het geo-cachen! Soms zit de “schat” die je zoekt in een echte “schatkist” de behuizing is prachtig en krijgt een favoriet! Maar de meeste keren zit het logrolletje waar het om gaat in een heel gewoon buisje. Of in een oud medicijnpotje. De schat is pas een schat om de inhoud! God heeft iets van Hemzelf in ieder mens gelegd!  Iets kostbaars en unieks.  Een schat!

Dus hoe je ook over jou leven denkt en hoe je ook denkt dat dat er uit ziet, functioneel als een buisje of uitbundig als een schatkist…
Wat telt is de inhoud! Dat maakt de schat de schat! Misschien ben jij meer een schat bewaarder geworden uit angst jezelf te verliezen.
Hoe mooi zou het zijn als jou schat zichtbaar mag worden. Zodat jijzelf en de mensen om jou heen mogen genieten van wie jij echt bent! Met al jou specifieke gaven en talenten.  Durf je nog niet?
Ik help je graag tevoorschijn komen!  Want jij bent waardevol en bedoelt om te stralen! Liefs Ingeborg.