Schat zoeken I

Waar je schat is daar zal ook je hart zijn!
Sinds een aantal jaren geo-cachen wij samen , mijn man Hans en ik.  Dat is een soort schat zoeken met een GPS apparaat.
Zo kom je op prachtige onbekende plekken. De ene keer vind je de schat  heel makkelijk en snel en soms met veel moeite ! Daar zijn wel eens puzzels voor nodig om op te lossen. Ook moet je van de ene plek naar de andere om uiteindelijk je schat te vinden. En ook heb je soms tools nodig zoals een magneet of een pincet. Een ladder of een grijpstok. Als het dan nog niet wil lukken kun je de eigenaar van deze cache om hulp vragen.
Ben jij wel eens op zoek naar een schat?
Bijv. de schat in je eigen leven? Het kostbare wat God in jou heeft gelegd? Je gaven en talenten, de geestelijke schat die God in jou leven heeft gelegd?
Want de Bijbel zegt dat daar je hart ook is! Heb jij de schat in je eigen leven en hart al gevonden? Soms als je daar naar op zoek bent zie je al gauw waar je moet zijn. Maar vaak heb je ook volharding nodig of een speciaal stuk gereedschap, zoals een gebed of het lezen van de Bijbel of een hulpboek. Of de hulp van mensen om je heen. En zeker jou Maker en Eigenaar wil je graag aanwijzingen geven.
Vaak is het fijn om dat zoeken naar de schat in jou leven samen te doen bijv. met een coach! Samen vind je de schat zeker! Heb jij hulp nodig bij jou zoektocht? Voel je welkom om contact met mij op te nemen! Ik help je graag schat zoeken!