Souvenir.

Vandaag is mijn vakantie officieel afgelopen. Alles is weer opgeruimd, gewassen en opgeborgen. De caravan is weer in de stalling. En los van het feit dat Hans nog thuis is om te herstellen van zijn operatie, is alles weer normaal.

Op vakantie gaat alles vaak wat anders dan thuis. Relaxter, langzamer. Er wordt meer gelezen en geluierd in de campingstoel. Wij houden ervan om veel te bekijken op de plek waar we dan zijn. Stadjes te bezoeken, of de omgeving te bekijken. Als souvenir nemen we dan ook vaak een koelkastmagneet mee, als herinnering aan een mooie plek of plaats. Soms zijn souvenirs wat minder tastbaar, maar heb je inspiratie opgedaan in de vakantie. Ik doe wel eens ideeën op voor in huis of in de tuin! Vaak zijn er ook gedachten over het afgelopen en komende seizoen. Wat was waardevol, en wat zou anders kunnen , of zou ik anders willen? Misschien herken je dat?

Dat je bijvoorbeeld meer rust wil inbouwen in je leven als je thuis bent of meer buiten wilt zijn. Dat je een hobby wilt gaan oppakken of een studie? Of dat je meer aan jezelf wilt gaan werken of aan je relatie met God?

In de rust komt er vaak van alles boven. Gebrokenheid , maar ook verlangen.

In de praktijk blijkt het vaak best moeilijk om als je weer thuis bent, ook echt iets met dit verlangen te doen. Je zit zo weer in het leven van alledag! Voor een blijvende verandering is dus blijkbaar meer nodig dan een verlangen. Als je nu toch graag echt iets wil veranderen het komende seizoen, zou een coachtraject misschien een goede optie zijn.

Ik ben een christelijke vrouwencoach en heet je van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Samen kunnen we dan kijken hoe jij dit komende seizoen beter tot je recht Kunt komen en jouw verlangen praktisch zou kunnen uitwerken! Dit doen we aan de hand van o.a. de methodiek van Total Balance en ook vragen we God om leiding en herstel.

Voor dit nieuwe seizoen wil ik jou daarom meegeven vanuit psalm 20 vers 5 uit de basisbijbel: Ik wens je toe dat Hij je zal geven wat je hart verlangt, dat Hij zal zorgen dat al je plannen slagen!

TIP: om je vakantiebezoek wat langer vast te houden: Ga zo veel mogelijk naar buiten . Dan voel je je snel fit en relaxt! Dus eet vanavond eens buiten net als je met dit weer ook gewoon op de camping zou doen ?