Wat zeggen mensen die door de praktijk InhetZicht coaching gecoacht zijn.

  • “Ik heb de coaching als heel waardevol ervaren. Ik heb ontdekt dat ik er mag zijn (met alles) en dat ik mag stralen in Zijn nabijheid. Hierin ben ik liefdevol begeleid. Ik ben Gods geliefde dochter! De coaching was heel fijn en precies wat ik nodig had. Ingeborg is meelevend en liefdevol en geeft inzicht. Ik ben dankbaar dat wij dit traject samen op mochten lopen. Het eindgebed raakte mij ook altijd erg. Ik zou Ingeborg absoluut aanbevelen. Ik gun iedereen “een Ingeborg” in haar leven. 
  • “Ik ben tevreden over de coaching van Ingeborg. Het heeft me verder gebracht in inzichten in mezelf. Het was extra inzichtelijk omdat Ingeborg met mij mee keek en soms weer dingen benoemde die ik zelf nog niet zo had gezien.”
  • “Ik heb geleerd om dichter bij mijn hart te blijven.”
  • “Ik heb inzicht gekregen in wat ik als kind leuk vond, inzicht in wat ik nu doe en hoe dat niet echt in relatie staat. Vanuit dit inzicht kan ik dingen veranderen. “
  • “Ik ben tevreden over dit traject, omdat ik echt gegroeid ben. Ik kan nu beter praten over verschillende dingen en de confrontatie aan gaan.”
  • Ingeborg was mijn coach en supervisor tijdens de coach opleiding van Total Balance. Ik heb haar leren kennen als een warme persoonlijkheid; iemand die ‘ met hart en ziel’  coacht. Ze luistert aandachtig zonder oordeel, prikkelt, houd liefdevol een spiegel voor, bemoedigt en inspireert. Ik voelde me ‘in het zicht’ bij haar; echt gezien. Ze gaf mij de regie in het proces. In de supervisie sloot ze aan bij mijn vragen, kon ze me tools geven en praktische tips. Naast dat ze een fijn persoon is om van te leren, heeft ze merkbaar veel kennis en ervaring in huis. Ook heel fijn; de communicatie over afspraken, verwachtingen, kosten  e.d.; open en duidelijk.

Ook op de website van “Ik zoek christelijke hulp” kun je recensies lezen en beoordelingen bekijken van mensen die ik heb mogen coachen.

“You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.

C.S. Lewis

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI