Visie

Ik geloof dat ieder mens door God gemaakt is. Mooi en waardevol! Bedoeld om voor Hem te leven en te stralen!

Ik geloof dat wij mensen, God om hulp mogen vragen bij alle vragen en moeiten van het leven. De Bijbel zegt in psalm 36 vers 10 “Want bij U (God) is de bron van het leven. In Uw licht, zien wij het licht.” En in psalm 32 vers 8 zegt de Bijbel: “Ik (God) geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust Mijn oog.”

Deze Bijbelse inzichten zijn een basis voor mijn coaching. Daarom krijgen bemoedigingen uit de Bijbel en gebed ook een plaats tijdens de gesprekken.

Aan het begin van het coachtraject overleggen we samen in hoeverre jij het Bijbelse perspectief en gebed belangrijk vindt. Het is niet noodzakelijk voor mijn coaching dat je deze visie deelt. Je bent van harte welkom!

Wil je contact opnemen?

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI

Reacties gesloten.