Ik geloof dat ieder mens door God gemaakt is. Mooi en waardevol! Bedoeld om voor Hem te leven en te stralen!

Ik geloof dat wij mensen, God om hulp mogen vragen bij alle vragen en moeiten van het leven. De Bijbel zegt in psalm 36 vers 10 “Want bij U (God) is de bron van het leven. In Uw licht, zien wij het licht.” En in psalm 32 vers 8 zegt de Bijbel: “Ik (God) geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust Mijn oog.”

Deze Bijbelse inzichten zijn een basis voor mijn coaching. Daarom krijgen bemoedigingen uit de Bijbel en gebed ook een plaats tijdens de gesprekken.

Aan het begin van het coachtraject overleggen we samen in hoeverre jij het Bijbelse perspectief en gebed belangrijk vindt. Het is niet noodzakelijk voor mijn coaching dat je deze visie deelt. Je bent van harte welkom!

Wil je contact opnemen?

De glorie van God, is een mens die voluit leeft. 

Ireneus van Lyon

De betekenis van mijn logo:

Toen ik zelf leerde dat ik zichtbaar mocht zijn en mijzelf ook zichtbaar mag maken, door mijn unieke zelf te laten zien, wist ik het al. Mocht ik ooit een eigen hulpverleningspraktijk hebben, dan zou de naam worden: In het Zicht. In 2019 werd die droom werkelijkheid. 

Het logo wat ik ontwierp voor mijn praktijk, is een vereenvoudigd figuur die in de schijnwerper staat. Heel zichtbaar en transparant. Het licht staat voor een schijnwerper die jou er even uitlicht. Er mag in het traject licht komen op wie jij bent, Op jouw sterke eigenschappen maar ook jouw valkuilen. Op jouw verleden, heden en toekomst. 

Maar het licht staat ook voor Gods licht. Die in Zijn Woord, de Bijbel, laat zien wie jij bent en mag zijn en wat jouw waarde is. In de gesprekken is er alle tijd, ruimte en licht, met het oog op jou! Om jou tot bloei te laten komen!

..

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI