Investering (per 1 januari 2024).

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek is telefonisch en bedoeld om kennis te maken en te zien of er van beide kanten een klik is. Daarnaast leg je in het gesprek je coachvraag voor. We bespreken dan samen of ik je kan bieden wat nodig is voor je specifieke vraag.

Na dit telefonische gesprek besluiten we of we samen verder gaan in een coachgesprek of traject.

In een coachtraject vinden gemiddeld 15 tot 20 gesprekken plaats, meestal 1x per 2 weken. In het begin zal dat vaak 1x per week zijn. Uiteraard wordt dit in overleg met jou afgestemd. Tijdens het traject zullen we geregeld evalueren, kijkend naar jouw proces en behoefte.

Ik werk met uurtarieven op basis van de netto (gezins) inkomensgrens. Je geeft zelf aan, op basis van vertrouwen in welke tariefgroep je valt.

  • < € 1500,-                         € 45,- incl. btw
  • € 1500 – € 2200              € 55,- incl. btw
  • € 2200 – € 3000              € 65,- incl. btw
  • € 3000 – € 3700              € 75,- incl. btw
  • > € 3700                           € 85,- incl. btw
  • Voor losse coachsessies die buiten een traject vallen geldt een ander tarief.

Deze prijzen zijn exclusief het gebruik van het werkboek a €15,-. Een paar dagen na ons gesprek ontvang je van mij een factuur. Deze factuur dien je binnen 7 dagen te voldoen.

Een gesprek duurt 60 tot 75 minuten. Mocht een gesprek uitlopen, dan wordt de tijd naar rato doorberekend afgerond op 5 minuten.

Indien het voor jou niet mogelijk is om aan het tarief te voldoen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Afspraak annuleren?

Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur voor de afspraak de sessie kosteloos annuleren. 

Vergoeding

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed.

Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en een gedeeltelijke vergoeding toekennen van het te betalen tarief. Het gaat dan om een vergoeding uit je aanvullende verzekering. Omdat ik gecertificeerd ben bij  “Ik zoek christelijke hulp.nl” vergoedt de christelijke zorgverzekering een gedeelte van de kosten. Het loont dus de moeite om hiernaar te informeren bij je ziektekostenverzekering!

De Christelijke zorgverzekering. 

Klik hier voor meer informatie over de vergoeding die de Christelijke zorgverzekering biedt.

Vergoeding door kerkelijke gemeente

Sommige kerken hebben een speciaal budget voor christelijke coaching en counseling. Vraag eens naar de mogelijkheden in jouw kerk of gemeente.

Vergoeding op je werk

Gebruik jij je persoonlijk ontwikkelingsbudget wel?

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Je mag dit als werknemer zelf inzetten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Een coachtraject zou in het kader van persoonlijke effectiviteit ingezet kunnen worden! Vraag er eens naar bij je leidinggevende!

 

..

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI