Brandstofprijzen

Op dit moment is het soms echt schrikken bij de benzinepomp! Wat een prijs voor onze energie! Het gevolg is, dat mensen soms toch even opnieuw gaan kijken naar alle ritjes die ze maken. Tenminste wij wel! Hoeveel energie zit er nog in de tank en is dit ritje echt nodig of kan het ook met een ander vervoermiddel gedaan worden bv.
Hoe ga jij om met de energie in jouw leven? De prijs van onze eigen energie is namelijk ook hoog! Zo niet onbetaalbaar. Want met een goed energiepeil zijn we in staat om te doen wat we moeten doen. Werken, maar ook ontspannen, leuke dingen doen en vooral liefhebben! Om onze talenten te gebruiken hebben we een bepaalde hoeveelheid energie nodig in onze tank!
Wat mensen vaak doen, als ze voelen dat er misschien teveel ballen in de lucht gehouden worden, is naar hun agenda kijken. Waar zit een gaatje, of waar kan ik wat vrij plannen.
De beste vraag is echter niet naar agendabeheer! Maar naar energiebalans!
Wat kost mij energie en wat geeft mij energie?
Hoe kan je zorgen dat die meer of weer in balans komen?
Met mijn cliënten kijk ik daar ook naar ! Daar hebben we oefeningen voor. Maar de allergrootste les is: LUISTEREN naar je lijf!
Wat geeft jouw lichaam aan! Heb je te weinig energie? Is het tijd voor meer rust of andere activiteiten die energie geven? Mag je misschien een energievretende relatie of opdracht loslaten?
Wat heb jij nodig, of waar heb jij nu behoefte aan? Energie in balans brengen is goed rentmeesterschap! Want met genoeg energie kun je liefhebben en dat is onze opdracht!
Manage deze week eens niet je agenda, maar je energie!
Liefs Ingeborg