Coaching & supervisie TB coaches in opleiding

Start jij de TotalBalance Basiscoach training?

Naast het volgen van de praktijkdagen en de online modules wordt er verwacht dat je 6 uur investeert in jouw persoonlijke coaching en 2 uur in supervisie.

Ik begeleid je graag in coaching & supervisie.

Als jij een goede coach wilt worden, is het van belang dat je zelf zo veel mogelijk in balans leeft. Daarom zullen de uren coaching bestaan uit het werken aan het eerste deel uit de TotalBalance methode: Verleden.

Hierdoor ervaar je ook hoe het is om gecoacht te worden.

In de 2 uur supervisie zullen we bespreken waar je tegen aan bent gelopen in de oefensessies met je eigen oefen cliënten.

B.v.

  • Waar loop je tegen aan?
  • Hoe reageer je?
  • Hoe ga je om met overdracht en tegen overdracht?
  • Hoe start je je coachpraktijk?

Naast de verplichte coach- en supervisie uren, kan het fijn zijn om in het eerste jaar af en toe eens te spreken met een ervaren christencoach. Of je bent tijdens de verplichte coach uren er achter gekomen dat je nog wat langer wilt door praten, over je eigen leven, zodat je sterk en stevig in je schoenen staat bij het starten van je coach praktijk.

Dit is altijd mogelijk!

De prijs voor de verplichte coach- en supervisie uren is €95,- per uur. Ga je verder met de coaching en wordt het een traject, dan gelden de gebruikelijke tarieven.

Voor supervisie buiten de verplichte uren van de opleiding geldt een tarief van €20,- per 15 minuten. Dit kan eventueel ook telefonisch.

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI

Reacties gesloten.