Wie ben ik

Mijn naam is Ingeborg Tom (1963). Ik ben getrouwd met Hans en moeder van 2 volwassen dochters en een schoonzoon. Ook ben ik oma van twee lieve kleinzoons. Na mijn opleiding HBO-J (Jeugdwelzijns werk) heb ik mij vanwege krapte op de arbeidsmarkt laten omscholen tot akoepedist in het UMC-Groningen. Wat mij in dit werk het meeste aansprak, was het begeleiden en versterken van mensen. Na een aantal jaren heb ik daarom besloten om mij daar weer op te richten. Na een introductie cursus contextueel werken bij Leren over Leven, heb ik de 4 jarige contextuele pastorale hulpverleningsopleiding bij Koinonia gevolgd. Daarna heb ik een aantal jaren bij Koinonia gewerkt (vrijwillig) als groepsleider en klassenleider van de opleiding, waarbij ik cursisten coachte in hun leerproces.

In de zomer van 2018 heb ik besloten om mijn eigen christencoach praktijk te starten en daarvoor heb ik nog de TotalBalance coachopleiding gevolgd bij Carianne Ros. Ik ben aangesloten bij haar netwerk, en volg ook jaarlijks bijscholing bij TotalBalance. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen/opleidingen om mijn coach vaardigheden op peil te houden en verder te ontwikkelen. Vanaf 1 januari 2019 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk voor coaching en contextueel pastoraat. Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis in Groningen, maar online coaching is ook mogelijk. Bv. via Skype of Zoom.

Ik houd er van om mensen te bemoedigen en verder te zien komen. Dat ze in zichzelf gaan geloven en daarnaar gaan handelen en zichzelf te durven laten zien! Door mijn eigen ervaring met burnout, onzekerheid en angst, heb ik ook zelf geleerd om via coaching een goede balans te zoeken en te leven vanuit rust. Vanuit mijn ervaring en opleiding wil ik jou graag bemoedigen door je bewust te maken, inzicht te geven en zo jouw kracht en schoonheid naar voren te halen.

Ik houd verder van lezen, journaling, geo-cachen en het huis gezellig maken met seizoens- en groen decoraties! Ook ga ik graag op zoek naar oude spulletjes op markten en kringloopwinkels.

Mensen omschrijven mij als warm, open, wijs en een goede luisteraar en bemoediger. 

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI

Reacties gesloten.